Fyra anledningar till att bli
utställare på VVS-mässan

Enda mässan för
VVS-branschen

Mässan blir den enda mötesplatsen för VVS-branschen och en unik plats för dig som utställare att träffa just er målgrupp. Ta vara på det personliga mötet med möjligheter att skapa långsiktiga relationer och framtida affärer. Ni vill såklart vara med när branschen samlas och vara en del av när framtidens VVS-bransch utvecklas under ett och samma tak.

Förvandla dina besökare
till kvalitativa leads

Att vara utställare på mässan innebär att ni deltar i ett Smart Event.
Det betyder att vi på ett innovativt sätt tagit fram en process där ni som
utställare samlar leads på ett effektivtv, hållbart och enkelt sätt. När mässan väl är avslutad har ni massor med kvalitativa leads att följa upp på.

Visa upp produkter och tjänster

Ta chansen att visa upp era produkter och tjänster för potentiella kunder där ni har alla möjigheter att presentera hur ni kan hjälpa till att vidareutveckla deras arbete. Er monter blir ett skyltfönster mot mässans besökare där det finns tid för er som utställare att på ett kvalitativt sätt demonstrera vad ni kan erbjuda branschen.

Varumärkesbyggande

När ni träffar rätt målgrupp stärker ni även ert varumärke och säkerställer att er verksamhet blir top of mind för kunden. Mässan erbjuder två intensiva dagar med chans att synas gentemot framtida kunder eller partners där ni dessutom lägger upp ert deltagande på exakt det sätt som passar er – tack vare mässans olika paketerbjudanden.

Häng med i flödet!

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden, mässnyheter och det senaste inom branschen.